RINGER


Alle størrelser er målt etter EU-standarder.

Det kan være vanskelig å vite hvilke ringstørrelse som passer de ulike fingrene dine. Her har du noen tips som kan hjelpe deg med å finne riktig størrelse.

  • Tråd-metoden
    Bind en tråd rundt det tykkeste punktet på ønsket finger, og merk hvor trådene møtes. Mål deretter lengden på på tråden mellom de markerte punktene. Lengden på denne tråden tilsvarer størrelsen din. Dersom du står mellom to størrelser, avrunder du tallet og velger den største. 

  • Mål opp diameter
    Finn en annen ring som passer deg, og mål opp ringens indre diameter i mm ved hjelp av et målebånd. Multipliser målet du får med 3,14, og avrund i henhold til størrelsestabellen øverst på siden. Dersom du står mellom to størrelser velger du den største. 
    Eksempel: Dersom ringen din måler 16,5 mm, multipliserer du dette med 3,14 og får tilnærmet 52 (Regnestykket: 16,5 mm x 3,14 = 51,81). Dette betyr at du skal velge størrelse 52. 

 

HALSKJEDER

Halskjedene våre kommer i forskjellige lengder. Hvilke lengde som passer deg, avhenger av hvordan du liker at smykkene dine sitter på halsen - enten løst eller tettere. Lengden 30-45 cm anses som choker, mens de lengre lengdene er fine å legge lagvis utenpå klær i kombinasjon med de kortere modellene.

Noen av halskjedene våre har en forlenger, som gjør det mulig å justere og tilpasse lengden til ønsket lengde. Detaljer om lengde og om de har en justerbar funksjon, finner du i produktbeskrivelsene for hvert produkt. 

 

ARMBÅND

Det er viktig å finne nøyaktig størrelse på armbånd, for å unngå at det blir for lite eller for stort for håndleddet og/eller preferansene dine. Våre armbånd kommer i to størrelser, 17 cm (S) og 18 cm (M), eller én størrelse med forlenger (passer 17-19 cm). 

Mål opp håndleddet ditt for å finne riktig størrelse. Vi anbefaler at du bruker et målebånd, som du stramt legger rundt håndleddet på det bredeste punktet (vanligvis på toppen av håndleddet). Legg til ca. 1-2 cm i tillegg til håndleddets målte omkrets, for å finne riktig størrelse.

Eksempel: Dersom du måler 16 cm og ønsker at det skal sitte tett velger du 17 cm (S), og ønsker du et litt løsere armbånd velger du du 18 cm (M).

 

 

Dersom du har andre spørsmål, kontakt oss på hei@whoisshe.no.