Behandling og rengjøring

Smykker må behandles med omtanke for å forbli vakre. For å ta vare på smykkene dine best mulig og unngå unødvendig slitasje, anbefaler vi at smykket fjernes når du er i kontakt med vann, ved trening eller ved påføring av parfyme og andre kosmetiske produkter. 


Dersom smykket blir skittent, kan du bruke en myk og tørr bomulls- eller mikrofiberklut for å gni forsiktig på overflaten for å gjenopprette glansen. Ikke bruk poleringsmiddel eller lignende. 


For å unngå riper, bør smykkene oppbevares separat. Legg dem fint i et smykkeskrin eller bruk den medfulgte smykkeposen.


Materialer

Alle produktbeskrivelsene vil fortelle deg nøyaktig hva produktet er laget av.


Gullbelagte smykker - består av et tynt lag med ekte gull. På bakgrunn av dette, er gullsmykker mer utsatt for tap av farge, da belegget kan slites over tid eller ved dårlig behandling.


Sølvsmykker - består av 925 sterlingsølv. Ringene våre som er gull, er gullbelagt sølv, og må behandles som andre belagte smykker. Sølv er et mykt materiale, og det er derfor lurt å ta av ringer og lignende i situasjoner hvor produktet kan bli særlig utsatt for press/trykk, f.eks. ved trening, håndverk og annet tungt arbeid. Alle sølvsmykker er stemplet med 925


Stålsmykker - består av kirurgisk stål, et sterkt og robust materiale som hverken ruster eller avgir farge. Disse smykkene er belagt med 925 sterlingsølv eller gull, og må derfor behandles på samme måte som andre belagte smykker.


Allergier

Alle smykkene våre er nikkelfrieDersom du har andre spørsmål, kontakt oss på hei@whoisshe.no